Trier, crypte Abtei St. Matthias
Trier, crypte van de Apostel Matthias

Voor het eerst is het ons gelukt om onze beproefde pelgrimage naar Trier en Echternach (sinds 2014) uit te bouwen tot een vierdaagse, van donderdag tot en met zondag, met een wandeling door een schitterend stuk natuur, en een tussenstop in Girsterklaus, een van de oudste bedevaartsplaatsen van Luxemburg, een idyllische plek van mystieke schoonheid. Daarmee is het een pelgrimage geworden met niet vier, maar Vijf Heilige Highlights. Een natuurwandeling, stedentrip én een geestelijke reis ineen. Een reis vol inspiratie.

De pelgrimages zijn voor ons fijne momenten om de lezers van onze boeken Heilige Ruimte en/of Ik wil naar de zon persoonlijk te ontmoeten, en hen nog een extra, onvergetelijke ervaring te bezorgen bij het boek dat ze gelezen hebben. Maar ook als je de boeken niet kent, is de pelgrimage een indrukwekkende geestelijke reis, met een inspirerend gezelschap van medepelgrims.

Reserveren kan. Maar wees op tijd, want we houden de groepen klein. Twaalf pelgrims maximaal. Klik door voor informatie over de voorjaarspelgrimage in mei (23/5-26/5) en voor de nazomerpelgrimage begin oktober (3/10-6/10) en lees daar vooral de uitgebreide brochure.