Het is zover. Heilige Ruimte – het boek – ziet het levenslicht. Op maandagavond 8 november presenteert uitgeverij Brandaan het boek in de Broederenkerk in Deventer. Schrijver Catharinus van den Berg zal in de Heilige Ruimte Lezing de kern van de missie van Heilige Ruimte proberen te raken. Ook tof, Jongerenkloosterlingen Rianne en Hannah zullen de avond opluisteren met live muziek. En voor wie de avond in stijl wil afsluiten – de Broederenkerk is tenslotte een voormalige kloosterkerk – is er na afloop gelegenheid om de dag tot rust te brengen in de Completen, het nachtgebed zoals dat dagelijks gebeden wordt in het Jongerenklooster.

Programma

19.45 Kerk open

20.00 Boekpresentatie

20.10 Muziek

20.15 Heilige Ruimte Lezing

20.45 Muziek

20.50 Koffie, koek & boekverkoop

21.30 Completen / Nachtgebed

Je vindt de Broederenkerk in de Broederenstraat 18 in Deventer. Kom je met de auto? Vlak bij de Broederenkerk ligt de Centrumgarage. Kom je met de trein? Vanaf het station is de Broederenkerk maar vijf minuten lopen.